
Πληροφορίες
Διάρκεια: 70 εκπαιδευτικές ώρες
Διάρκεια: 70 εκπαιδευτικές ώρες
Διδακτική ώρα: 45 λεπτά
Διδακτική ώρα: 45 λεπτά
Αριθμός ατόμων: 4-5
Αριθμός ατόμων: 4-5
Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης
Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης
Χρήσιμες πληροφορίες για το σεμινάριο Advanced Bartending
Το πρόγραμμα Advanced Bartending είναι το επόμενο στάδιο-επίπεδο του bartending και είναι ένα πρόγραμμα γι αυτούς που έχουν την εμπειρία και γνώση αλλά ενδιαφέρονται για πολλά παραπάνω σχετικά με την πιστοποίηση των ικανοτήτων τους στο επάγγελμα τους.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αυτούς οι οποίοι έχουν γνώσεις σχετικά με την θέση του bartender και θέλουν να ανέβουν επίπεδο μαθαίνοντας νέες τακτικές τόσο για την παρασκευή cocktail αλλά και σε άλλα θέματα bartending
Παροχές Σεμιναρίου
Ο εκπαιδευόμενος κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα δοκιμάσει νέα αποστάγματα, θα εκπαιδευτεί επάνω σε νέες τεχνικές Bartending, θα μάθει τη λειτουργία νέων μηχανήματων και θα εκπαιδευθεί σε σημαντικές μετρήσεις προϊόντων με σκοπό την συνέπεια των παρασκευών του.
Θα "μαγειρέψει" home made προϊόντα, θα "σκαλίσει" πάγο και θα εμπλουτίσει σημαντικά τις ήδη Bartending γνώσεις του, με σκοπό να σταθεί με αυτοπεποίθηση πίσω από οποιοδήποτε οργανωμένο και εξοπλισμένο Bar/Restaurant. Θα καθοδηγηθεί δημιουργικά και θα ανακαλύψει νέους τρόπους διαχείρισης υλικών και καταστάσεων.
Ένα πλήρως ολοκληρωμένο σεμινάριο διάρκειας 2,5 μηνών για τους επαγγελματίες Bartenders που ενδιαφέρονται να ανέβουν επίπεδο.
Περιεχόμενα Προγράμματος
Know your spirit ,taste your spirit, explore (Genever / mezcal / Japanese whisky / Sake / Shochu /Awamori Pisco / Absinthe / Anisette) Fortified wines
Αρχές γευσιγνωσίας
How to make …… ( Syrups , bitters , tinctures , cordials , shrubs, Vermouth , hydrosols)
"Οικογένειες Cocktail" - families "Πως μπορεί το παρελθόν να βοηθήσει το μέλλον"
New & modern techniques (Barrel aging, Clarification, Dehydrating Liqueurs, Oleo Saccharum, Reduction, Soys vide, Carbonation, Fermentation, Fat Washing, Milk washing, smoking cocktails, Rotovap, Infusions, Centrifuge)
Blazing & Flaming Cocktails
Molecular Mixology (Espumas, Spherification, Emulsification, Suspension (thickening) Gelification
Zero waste Bartending – Sustainability
Ph & Brix measurements
Japanese Bartending
Γευστικοί παράγοντες στα Cocktails + εναλλακτικές
Dry Ice & Ice Carving Advanced Garnishes
Make your own signature cocktail list
Bar Management
Είσαι φοιτητής ή άνεργος;
Ενημερώσου για τα πακέτα προσφορών της σχολής μας.