Advanced Bartender

Aπευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου που θέλουν να εμβαθύνουν στις τεχνικές του bartending, την παρουσίαση ποτών και τη δημιουργία signature cocktails

Image

Πληροφορίες

Διάρκεια: 70 εκπαιδευτικές ώρες

Διάρκεια: 70 εκπαιδευτικές ώρες

Διδακτική ώρα: 45 λεπτά

Διδακτική ώρα: 45 λεπτά

Αριθμός ατόμων: 4-5

Αριθμός ατόμων: 4-5

Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης

Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης

Χρήσιμες πληροφορίες για το σεμινάριο Advanced Bartending

Το πρόγραμμα Advanced Bartending είναι το επόμενο στάδιο-επίπεδο του bartending και είναι ένα πρόγραμμα γι αυτούς που έχουν την εμπειρία και γνώση αλλά ενδιαφέρονται για πολλά παραπάνω σχετικά με την πιστοποίηση των ικανοτήτων τους στο επάγγελμα τους.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αυτούς οι οποίοι έχουν γνώσεις σχετικά με την θέση του bartender και θέλουν να ανέβουν επίπεδο μαθαίνοντας νέες τακτικές τόσο για την παρασκευή cocktail αλλά και σε άλλα θέματα bartending

Παροχές Σεμιναρίου

Ο εκπαιδευόμενος κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα δοκιμάσει νέα αποστάγματα, θα εκπαιδευτεί επάνω σε νέες τεχνικές Bartending, θα μάθει τη λειτουργία νέων μηχανήματων και θα εκπαιδευθεί σε σημαντικές μετρήσεις προϊόντων με σκοπό την συνέπεια των παρασκευών του.

Θα "μαγειρέψει" home made προϊόντα, θα "σκαλίσει" πάγο και θα εμπλουτίσει σημαντικά τις ήδη Bartending γνώσεις του, με σκοπό να σταθεί με αυτοπεποίθηση πίσω από οποιοδήποτε οργανωμένο και εξοπλισμένο Bar/Restaurant. Θα καθοδηγηθεί δημιουργικά και θα ανακαλύψει νέους τρόπους διαχείρισης υλικών και καταστάσεων.

Ένα πλήρως ολοκληρωμένο σεμινάριο διάρκειας 2,5 μηνών για τους επαγγελματίες Bartenders που ενδιαφέρονται να ανέβουν επίπεδο.

Νοέμβριος   2025
S M T W T F S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Περιεχόμενα Προγράμματος

Know your spirit ,taste your spirit, explore (Genever / mezcal / Japanese whisky / Sake / Shochu /Awamori Pisco / Absinthe / Anisette) Fortified wines

Αρχές γευσιγνωσίας

How to make …… ( Syrups , bitters , tinctures , cordials , shrubs, Vermouth , hydrosols)

"Οικογένειες Cocktail" - families "Πως μπορεί το παρελθόν να βοηθήσει το μέλλον"

New & modern techniques (Barrel aging, Clarification, Dehydrating Liqueurs, Oleo Saccharum, Reduction, Soys vide, Carbonation, Fermentation, Fat Washing, Milk washing, smoking cocktails, Rotovap, Infusions, Centrifuge)

Blazing & Flaming Cocktails

Molecular Mixology (Espumas, Spherification, Emulsification, Suspension (thickening) Gelification

Zero waste Bartending – Sustainability

Ph & Brix measurements

Japanese Bartending

Γευστικοί παράγοντες στα Cocktails + εναλλακτικές

Dry Ice & Ice Carving Advanced Garnishes

Make your own signature cocktail list

Bar Management

Είσαι φοιτητής ή άνεργος;

Ενημερώσου για τα πακέτα προσφορών της σχολής μας.

Σας ευχαριστούμε

Είπαν για την BAR E.S.C

Εξελίσσουμε συνεχώς τα προγράμματα και τις μεθόδους διδασκαλίας μας, παρακολουθώντας τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς. Η επιτυχία των σπουδαστών μας είναι και δική μας εξέλιξη.

Επικοινωνία

Θεοδώρου Νάτσινα 49

2310 326407

6986 507665

info@baresc.gr