Υπηρεσίες

Στήσιμο καταλόγου

Image

Στήσιμο καταλόγου

Κατόπιν απαίτησης η ομάδα του BAR E.S.C., μπορεί να στήσει καταλόγους cocktail, με signature cocktails, με κλασσικά, με cocktails με προϊόντα που θέλετε να "ξεφορτωθείτε" και γενικά με οτιδήποτε θέλει ο επιχειρηματίας να ξεχωρίσει και να διαφοροποιηθεί.

Επίσης μπορούμε να στήσουμε γενικότερα καταλόγους Bar με διάφορα signature coffee drinks αλλά και να καθοδηγήσουμε και για λοιπά προϊόντα όπως μπύρες, κρασιά κτλ. τα οποία θα βοηθήσουν το κατάστημα σε μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους.

Online Cocktail List

Η BARE.S.C. παρέχει αυτήν την υπηρεσία για να ελαχιστοποιήσει την απόσταση σε περιπτώσεις που κάποιος ιδιοκτήτης Bar, F'n’B Manager, ή οτιδήποτε άλλο θέλει να συνεργαστεί με την εταιρία στο στήσιμο ενός καταλόγου (είτε cocktail menu είτε γενικότερα ) αλλά δεν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση είτε δεν έχει τον απαιτούμενο διαθέσιμο χρόνο!


Το μόνο που έχει να κάνει είναι να επικοινωνήσει μαζί μας με οποιονδήποτε τρόπο, να αναφέρει λεπτομερώς τι επιθυμεί και κάποιος από την BARE.S.C. πολύ σύντομα θα έρθει σε επαφή μαζί του.
Η λίστα θα σταλεί σε οποιαδήποτε μορφή επιθυμεί ο μελλοντικός συνεργάτης, με όλες τις απαιτούμενες λεπτομέρειες, συνοδευόμενη από ένα επαγγελματικό βίντεο, όπου θα παρασκευάζονται όλα τα cocktail βήμα προς βήμα, εκμηδενίζοντας έτσι την δυσκολία του να έρθει κάποιος στον ιδιωτικό χώρο της επιχείρησης και να εκπαιδεύσει τους bartender.

Οι τιμές ορίζονται βάση των παραπάνω και κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση που ο συνεργάτης δεν επιθυμεί στην λίστα να αναγράφεται η υπογραφή της BARE.S.C. αλλά κάτι άλλο, τότε τηρείται απόλυτη εχεμύθεια.

Επικοινωνία

Θεοδοσίου Νάτσινα 49

Χαριλάου , Θεσσαλονίκη

54248

6986 507665

2310 326407

info@baresc.gr

Εκπαίδευση

Basic Barista

Basic Bartender

Latte Art

Molecular Mixology

Advanced Bartending

Personal Training

Προετοιμασία Διαγωνισμών

Σεμινάρια Γαρνιτούρας

I.B.A. Εισαγωγικό Πρόγραμμα Bartending

Bar Services

Εκπαίδευση Προσωπικού

Coffee - Coctail Events

Στήσιμο καταλόγου

Bar & Cocktail Catering

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Follow Us on