Εκπαίδευση

δείτε όλα τα προγράμματα σεμιναρίων

seminaria-basic-barista.jpg

Σεμινάριο Basic Barista

Είναι ένα βασικό σεμινάριο Barista μέσα από καινοτόμες μεθόδους διαδραστικής διδασκαλίας με κύριο θέμα τον καφέ (κι όχι μόνο) και όλα τα ροφήματα που θα συναντήσει ο ενδιαφερόμενος στην μετέπειτα επαγγελματική του πορεία.
seminaria-basic-bartender.jpg

Σεμινάρια Basic Bartender

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης Basic Bartender είναι δομημένο έτσι ώστε ο κάθε συμμετέχων να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες πίσω από το μπαρ και να εξοικειωθεί με εργαλεία, τεχνικές αλλά και ασκήσεις ταχύτητας που θα του χαρίσουν γνώση και αυτοπεποίθηση να αναλάβει οποιοδήποτε ρόλο του ανατεθεί.
latterart.jpg

Latte Art

Σεμινάριο εξειδίκευσης barista σχετικά με την τέχνη της ανάμειξης του αφρoγάλακτος με τον καφέ. Τεχνικές, θερμοκρασίες, σχέδια επαναλήψεις. Όλα όσα έχουν να κάνουν με τα βασικά αποτελέσματα της επαφής του καφέ με το γάλα.
mixology.jpg

Σεμινάρια Molecular Mixology

Η μοριακή μιξολογία είναι μια τεχνική για τους μυημένους του bartending! Αφροί, ζελοποίηση, σφαιροποίηση, χρήση siphon, infusions τα πάντα όσα χρειάζεται να μάθει όσον αφορά το "επιστημονικό" επίπεδο του bartending
advanced-bartending.jpg

Σεμινάριο Advanced Bartending

Το πρόγραμμα Advanced Bartending είναι το επόμενο στάδιο-επίπεδο του bartending και είναι ένα πρόγραμμα γι αυτούς που έχουν την εμπειρία και γνώση αλλά ενδιαφέρονται για πολλά παραπάνω σχετικά με την πιστοποίηση των ικανοτήτων τους στο επάγγελμα τους.
personal-training.jpg

Προετοιμασία Διαγωνισμών

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται στη χώρα μας πάνω από 30 διαγωνισμοί ειδικής διοργάνωσης, είτε από συγκεκριμένες εταιρίες ποτών είτε από άλλους μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς με κεντρικό θέμα το cocktail ή τον καφέ !
training.jpg

Personal Training

Το Personal Training είναι ένα πρόγραμμα δομημένο να βολεύει σε καθαρά προσωπικό επίπεδο τον ενδιαφερόμενο. Είναι μια μοναδική περίπτωση όπου ο εισηγητής προσαρμόζεται στον ελεύθερο χρόνο του ενδιαφερομένου και όχι ο ενδιαφερόμενος στις ώρες του τρέχων προγράμματος.
seminaria-garnitouras.jpg

Σεμινάρια Γαρνιτούρας

Η γαρνιτούρα είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση ενός πολύ καλού cocktail. Μια minimal και εύκολη γαρνιτούρα είναι πάντα μια λύση για έναν bartender που εργάζεται σε ένα πολυσύχναστο μαγαζί.
iba-proetoimasia.jpg

I.B.A. Εισαγωγικό Πρόγραμμα Bartending

Το εισαγωγικό πρόγραμμα της I.B.A αποτελείται από 8 ενότητες, από τις οποίες οι 2 είναι αφιερωμένες στο θεωρητικό κομμάτι της εκπαίδευσης και οι υπόλοιπες 6 πρακτική άσκηση και προετοιμασία για σωστή παρασκευή των classic cocktails όπως τα αναφέρει η I.B.A στο επίσημο παγκοσμίως site.

Επικοινωνία

Θεοδοσίου Νάτσινα 49

Χαριλάου , Θεσσαλονίκη

54248

6986 507665

2310 326407

info@baresc.gr

Εκπαίδευση

Basic Barista

Basic Bartender

Latte Art

Molecular Mixology

Advanced Bartending

Personal Training

Προετοιμασία Διαγωνισμών

Σεμινάρια Γαρνιτούρας

I.B.A. Εισαγωγικό Πρόγραμμα Bartending

Bar Services

Εκπαίδευση Προσωπικού

Coffee - Coctail Events

Στήσιμο καταλόγου

Bar & Cocktail Catering

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Follow Us on