Συμβουλευτική

Επαγγελματικός προσανατολισμός

Image

Επαγγελματικός προσανατολισμός

Κάθε μαθητής που ολοκληρώνει ένα πρόγραμμα βασικής ή προχωρημένης εκπαίδευσης των σεμιναρίων barista BAR E.S.C. ,είναι πολύ πιθανό να τον απασχολεί η μετέπειτα επαγγελματική του αποκατάσταση ή ακόμα και η παραμονή του ή όχι στην συγκεκριμένη του εργασία.

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού βοηθάνε κατά πολύ τον εκπαιδευόμενο να επιλέξει την κατεύθυνση του, αλλά και τον βοηθάνε να ενταχθεί στο ανθρώπινο δυναμικό συνεργαζόμενων καταστημάτων μαζικής εστίασης είτε να κάνει πρακτική εξάσκηση είτε να προσληφθεί κανονικά πάντα σε συνεννόηση με τους επιχειρηματίες αλλά και τον ίδιο.
Ο μαθητής ολοκληρώνοντας κάποιο από τα προγράμματα εξειδίκευσης, περνάει από μια συνέντευξη όπου συλλέγονται κάποια στοιχεία τα οποία στη συνέχεια αξιολογούνται, περνάνε σε μια προσωπική βάση δεδομένων από την οποία γίνεται διαλογή αργότερα για τυχόν κενές θέσεις εργασίας.

Η BAR E.S.C. ΔΕΝ είναι γραφείο ευρέσεως εργασίας, και κάθε είδους συμβουλευτική υπηρεσία επαγγελματικού προσανατολισμού που παρέχεται, δεν αποτελεί βεβαίωση επαγγελματικής αποκατάστασης, πάρα μόνον είναι μια υπηρεσία η οποία παρέχεται στους μαθητές της για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διευκόλυνση τους στην μετέπειτα σταδιοδρομία τους.

Επικοινωνία

Θεοδοσίου Νάτσινα 49

Χαριλάου , Θεσσαλονίκη

54248

6986 507665

2310 326407

info@baresc.gr

Εκπαίδευση

Basic Barista

Basic Bartender

Latte Art

Molecular Mixology

Advanced Bartending

Personal Training

Προετοιμασία Διαγωνισμών

Σεμινάρια Γαρνιτούρας

I.B.A. Εισαγωγικό Πρόγραμμα Bartending

Bar Services

Εκπαίδευση Προσωπικού

Coffee - Coctail Events

Στήσιμο καταλόγου

Bar & Cocktail Catering

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Follow Us on