Συνεργάτες

Γιώργος Κυρμανίδης

Γιώργος Κυρμανίδης

Dj

Image
| |
O Γιώργος Κυρμανίδης ξεκίνησε την ενασχόλησή του ως Dj στις αρχές της δεκαετίας του ’90.Δουλεψε ως Resident Dj για πολλά χρόνια σε πολύ μεγάλα Bar/Clubs της Θεσσαλονίκης ( Steven’s, Dale, Αμπάρι, Ρόδον, Quntos κλπ.) και για ακόμα περισσότερα χρόνια ήταν πίσω από τα decks μεγάλων Beach Bar και Club της Πάρου και της Κω ( Παρασπόρος, Nova, Starlight, Ultra-Marine και άλλα) όπου έπαιζε μουσικές για κάποιες χιλιάδες κόσμου.

Πάντα ‘’ξέφευγε’’ κατά καιρούς από τα μαγαζιά και ξεσήκωνε κόσμο και κοσμάκη με τις μουσικές του σε διάφορες εκδηλώσεις, είτε γάμους είτε άλλου είδους. Μετα από ένα μικρό διάλειμμα λίγων ετών, για να χαρεί λίγο την γέννηση και ανατροφή της κόρης του ,επέστρεψε και πάλι στην ενεργό δράση. Σχεδόν μόνιμος πλέον στο "Δέντρο στο Μπαρ"περνάει ίσως την πιο ώριμη στιγμή της μουσικής του καριέρας παίζοντας λατρεμένα του hit από όλες τις δεκαετίες, χορευτικά και μη, και ξεσηκώνοντας πάντα τον κόσμο.

Χαμαιλέων της μουσικής, άνθρωπος που μπορεί να μιξάρει δημοτικά με Rock! Στον ελεύθερό του χρόνο ‘’κατασκευάζει’’ και μιξάρει μουσική με αγαπημένα του προγράμματα.

Επικοινωνία

Θεοδοσίου Νάτσινα 49

Χαριλάου , Θεσσαλονίκη

54248

6986 507665

2310 326407

info@baresc.gr

Εκπαίδευση

Basic Barista

Basic Bartender

Latte Art

Molecular Mixology

Advanced Bartending

Personal Training

Προετοιμασία Διαγωνισμών

Σεμινάρια Γαρνιτούρας

I.B.A. Εισαγωγικό Πρόγραμμα Bartending

Bar Services

Εκπαίδευση Προσωπικού

Coffee - Coctail Events

Στήσιμο καταλόγου

Bar & Cocktail Catering

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Follow Us on