Εκπαίδευση

Advanced Bartending

Σεμινάρια  advanced bartending Θεσσαλονίκη

Advanced Bartending

Χρήσιμες πληροφορίες για το σεμινάριο Advanced Bartending

Το πρόγραμμα Advanced Bartending είναι το επόμενο στάδιο-επίπεδο του bartending και είναι ένα πρόγραμμα γι αυτούς που έχουν την εμπειρία και γνώση αλλά ενδιαφέρονται για πολλά παραπάνω σχετικά με την πιστοποίηση των ικανοτήτων τους στο επάγγελμα τους.


Σε ποιούς απευθύνεται:
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αυτούς οι οποίοι έχουν γνώσεις σχετικά με την θέση του bartender και θέλουν να ανέβουν επίπεδο μαθαίνοντας νέες τακτικές τόσο για την παρασκευή cocktail αλλά και σε άλλα θέματα bartending






Διάρκεια Προγράμματος

Η διάρκεια του είναι 70 εκπαιδευτικές ώρες (45') εκ των οποίων σχεδόν είναι μοιρασμένες σε 50%-50% θεωρία και πρακτική.


Βεβαίωση Παρακολούθησης

Στο τέλος κάθε σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης ειδικού σεμιναρίου.

Ημερολόγιο Σεμιναρίων

Δείτε παρακάτω το ημερολογίο με την ημερομηνία έναρξης του επόμενου σεμιναρίου.

Κάντε κλικ στην ημερομηνία του μαθήματος, ακολουθήστε τα βήματα και κλείστε την θέση σας.

  • Sunday
  • Monday
  • Tuesday
  • Wednesday
  • Thursday
  • Friday
  • Saturday
  • Monday, May 1
  • Tuesday, May 2
  • Wednesday, May 3
  • Thursday, May 4
  • Friday, May 5
  • Saturday, May 6
  • Sunday, May 7
  • Monday, May 8
  • Tuesday, May 9
  • Wednesday, May 10
  • Thursday, May 11
  • Friday, May 12
  • Saturday, May 13
  • Sunday, May 14
  • Monday, May 15
  • Tuesday, May 16
  • Wednesday, May 17
  • Thursday, May 18
  • Friday, May 19
  • Saturday, May 20
  • Sunday, May 21
  • Monday, May 22
  • Tuesday, May 23
  • Wednesday, May 24
  • Thursday, May 25
  • Friday, May 26
  • Saturday, May 27
  • Sunday, May 28
  • Monday, May 29
  • Tuesday, May 30
  • Wednesday, May 31

Περιεχόμενα Προγράμματος

Know your spirit ,taste your spirit, explore (Genever / mezcal  / Japanese whisky   / Sake / Shochu /Awamori Pisco / Absinthe / Anisette) Fortified wines

Αρχές γευσιγνωσίας

How to make  …… ( Syrups , bitters , tinctures , cordials , shrubs, Vermouth , hydrosols)

"Οικογένειες Cocktail" -  families "Πως μπορεί το παρελθόν να βοηθήσει το μέλλον"

New & modern techniques (Barrel aging, Clarification, Dehydrating Liqueurs, Oleo Saccharum, Reduction, Soys vide, Carbonation, Fermentation, Fat Washing, Milk washing, smoking cocktails, Rotovap, Infusions, Centrifuge)

Blazing & Flaming  Cocktails

Molecular Mixology (Espumas, Spherification, Emulsification, Suspension (thickening) Gelification

Zero waste Bartending – Sustainability

Ph & Brix measurements

Japanese Bartending

Γευστικοί παράγοντες στα Cocktails + εναλλακτικές

Dry Ice & Ice Carving

Advanced Garnishes

Make your own signature cocktail list

Bar Management

Παροχές Σεμιναρίου

Ο εκπαιδευόμενος κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα δοκιμάσει νέα αποστάγματα, θα εκπαιδευτεί επάνω σε νέες τεχνικές Bartending, θα μάθει τη λειτουργία νέων μηχανήματων και θα εκπαιδευθεί σε σημαντικές μετρήσεις προϊόντων με σκοπό την συνέπεια των παρασκευών του.


Θα "μαγειρέψει" home made προϊόντα, θα "σκαλίσει" πάγο και θα εμπλουτίσει σημαντικά τις ήδη Bartending γνώσεις του, με σκοπό να σταθεί με αυτοπεποίθηση πίσω από οποιοδήποτε οργανωμένο και εξοπλισμένο Bar/Restaurant.

Θα καθοδηγηθεί δημιουργικά και θα ανακαλύψει νέους τρόπους διαχείρισης υλικών και καταστάσεων.


Ένα πλήρως ολοκληρωμένο σεμινάριο διάρκειας 2,5 μηνών για τους επαγγελματίες Bartenders που ενδιαφέρονται να ανέβουν επίπεδο.

Είσαι φοιτητής ή άνεργος;

Ενημερώσου για τα πακέτα προσφορών της σχολής μας.

Επικοινωνία

Θεοδοσίου Νάτσινα 49

Χαριλάου , Θεσσαλονίκη

54248

6986 507665

2310 326407

info@baresc.gr

Εκπαίδευση

Basic Barista

Basic Bartender

Latte Art

Molecular Mixology

Advanced Bartending

Personal Training

Προετοιμασία Διαγωνισμών

Σεμινάρια Γαρνιτούρας

I.B.A. Εισαγωγικό Πρόγραμμα Bartending

Bar Services

Εκπαίδευση Προσωπικού

Coffee - Coctail Events

Στήσιμο καταλόγου

Bar & Cocktail Catering

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Follow Us on