Εκπαίδευση

Basic Barista

Σεμινάρια barista Θεσσαλονίκη

Σεμινάρια Basic Barista

Χρήσιμες πληροφορίες για το σεμινάριο Basic Barista

Είναι ένα βασικό σεμινάριο Barista μέσα από καινοτόμες μεθόδους διαδραστικής διδασκαλίας με κύριο θέμα τον καφέ (κι όχι μόνο) και όλα τα ροφήματα που θα συναντήσει ο ενδιαφερόμενος στην μετέπειτα επαγγελματική του πορεία.


Σε ποιούς απευθύνεται:
Το σεμινάριο Basic Barista προορίζεται για όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν για την τέχνη του καφέ, είτε είναι αρχάριοι είτε είναι σε σχετικά προχωρημένο επίπεδο. Αλλά και για αυτούς οι οποίοι είναι λάτρεις του μαγικού ροφήματος.






Διάρκεια Προγράμματος

Η διάρκεια του είναι 35 εκπαιδευτικές ώρες (45') εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό είναι πρακτική εκπαίδευση διαδραστικής τακτικής.


Βεβαίωση Παρακολούθησης

Στο τέλος κάθε σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης ειδικού σεμιναρίου.

Ημερολόγιο Σεμιναρίων

Δείτε παρακάτω το ημερολογίο με την ημερομηνία έναρξης του επόμενου σεμιναρίου.

Κάντε κλικ στην ημερομηνία του μαθήματος, ακολουθήστε τα βήματα και κλείστε την θέση σας.

  • Sunday
  • Monday
  • Tuesday
  • Wednesday
  • Thursday
  • Friday
  • Saturday
  • Saturday, June 1
  • Sunday, June 2
  • Monday, June 3
  • Tuesday, June 4
  • Wednesday, June 5
  • Thursday, June 6
  • Friday, June 7
  • Saturday, June 8
  • Sunday, June 9
  • Monday, June 10
  • Tuesday, June 11
  • Wednesday, June 12
  • Thursday, June 13
  • Friday, June 14
  • Saturday, June 15
  • Sunday, June 16
  • Monday, June 17
  • Tuesday, June 18
  • Wednesday, June 19
  • Thursday, June 20
  • Friday, June 21
  • Saturday, June 22
  • Sunday, June 23
  • Monday, June 24
  • Tuesday, June 25
  • Wednesday, June 26
  • Thursday, June 27
  • Friday, June 28
  • Saturday, June 29
  • Sunday, June 30

Περιεχόμενα Σεμιναρίου Basic Barista


Ενότητα 1

Οτι καλύτερο για την κατανόηση αρκετών πραγμάτων σχετικά με τον καφέ.

  • Ιστορική αναδρομή στον καφέ αλλά και στο ξεκίνημα του.
  • Λεπτομέρειες σχετικά με το καφεόδεντρο
  • Η ανατομία του καρπού
  • Βασικές εμπορικές ποικιλίες
  • Η μετέπειτα επεξεργασία του καφέ

Παροχές Σεμιναρίου

Όλες οι παρουσιάσεις γίνονται υπό μορφής Power point.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων "δουλεύουμε" είτε μονοποικιλιακούς καφέδες είτε χαρμάνια με σκοπό την "εισαγωγή" στις διάφορες γεύσεις του καφέ.

Τα τμήματα είναι πάντοτε ολιγομελή με κύριο στόχο την επανάληψη των ασκήσεων με μεγαλύτερο έλεγχο από τον εκπαιδευτή.

Κάθε συμμετέχων στο πρόγραμμα, εργάζεται σε μοναδικό Barista Station προς αποφυγή συνωστισμού και μεγαλύτερη προσοχή στην πρακτική εκπαίδευση.

Είσαι φοιτητής ή άνεργος;

Ενημερώσου για τα πακέτα προσφορών της σχολής μας.

Επικοινωνία

Θεοδοσίου Νάτσινα 49

Χαριλάου , Θεσσαλονίκη

54248

6986 507665

2310 326407

info@baresc.gr

Εκπαίδευση

Basic Barista

Basic Bartender

Latte Art

Molecular Mixology

Advanced Bartending

Personal Training

Προετοιμασία Διαγωνισμών

Σεμινάρια Γαρνιτούρας

I.B.A. Εισαγωγικό Πρόγραμμα Bartending

Bar Services

Εκπαίδευση Προσωπικού

Coffee - Coctail Events

Στήσιμο καταλόγου

Bar & Cocktail Catering

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Follow Us on