Εκπαίδευση

Advanced Bartending

Σεμινάρια  advanced bartending Θεσσαλονίκη

Advanced Bartending

Χρήσιμες πληροφορίες για το σεμινάριο Advanced Bartending

Το πρόγραμμα Advanced Bartending είναι το επόμενο στάδιο-επίπεδο του bartending και είναι ένα πρόγραμμα γι αυτούς που έχουν την εμπειρία και γνώση αλλά ενδιαφέρονται για πολλά παραπάνω σχετικά με την πιστοποίηση των ικανοτήτων τους στο επάγγελμα τους.


Σε ποιούς απευθύνεται:
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αυτούς οι οποίοι έχουν γνώσεις σχετικά με την θέση του bartender και θέλουν να ανέβουν επίπεδο μαθαίνοντας νέες τακτικές τόσο για την παρασκευή cocktail αλλά και σε άλλα θέματα bartending






Διάρκεια Προγράμματος

Η διάρκεια του είναι 70 εκπαιδευτικές ώρες (45') εκ των οποίων σχεδόν είναι μοιρασμένες σε 50%-50% θεωρία και πρακτική.


Βεβαίωση Παρακολούθησης

Στο τέλος κάθε σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης ειδικού σεμιναρίου.

Ημερολόγιο Σεμιναρίων

Δείτε παρακάτω το ημερολογίο με την ημερομηνία έναρξης του επόμενου σεμιναρίου.

Κάντε κλικ στην ημερομηνία του μαθήματος, ακολουθήστε τα βήματα και κλείστε την θέση σας.

  • Sunday
  • Monday
  • Tuesday
  • Wednesday
  • Thursday
  • Friday
  • Saturday
  • Friday, March 1
  • Saturday, March 2
  • Sunday, March 3
  • Monday, March 4
  • Tuesday, March 5
  • Wednesday, March 6
  • Thursday, March 7
  • Friday, March 8
  • Saturday, March 9
  • Sunday, March 10
  • Monday, March 11
  • Tuesday, March 12
  • Wednesday, March 13
  • Thursday, March 14
  • Friday, March 15
  • Saturday, March 16
  • Sunday, March 17
  • Monday, March 18
  • Tuesday, March 19
  • Wednesday, March 20
  • Thursday, March 21
  • Friday, March 22
  • Saturday, March 23
  • Sunday, March 24
  • Monday, March 25
  • Tuesday, March 26
  • Wednesday, March 27
  • Thursday, March 28
  • Friday, March 29
  • Saturday, March 30
  • Sunday, March 31

Περιεχόμενα Προγράμματος

Know your spirit ,taste your spirit, explore (Genever / mezcal  / Japanese whisky   / Sake / Shochu /Awamori Pisco / Absinthe / Anisette) Fortified wines

Αρχές γευσιγνωσίας

How to make  …… ( Syrups , bitters , tinctures , cordials , shrubs, Vermouth , hydrosols)

"Οικογένειες Cocktail" -  families "Πως μπορεί το παρελθόν να βοηθήσει το μέλλον"

New & modern techniques (Barrel aging, Clarification, Dehydrating Liqueurs, Oleo Saccharum, Reduction, Soys vide, Carbonation, Fermentation, Fat Washing, Milk washing, smoking cocktails, Rotovap, Infusions, Centrifuge)

Blazing & Flaming  Cocktails

Molecular Mixology (Espumas, Spherification, Emulsification, Suspension (thickening) Gelification

Zero waste Bartending – Sustainability

Ph & Brix measurements

Japanese Bartending

Γευστικοί παράγοντες στα Cocktails + εναλλακτικές

Dry Ice & Ice Carving

Advanced Garnishes

Make your own signature cocktail list

Bar Management

Παροχές Σεμιναρίου

Ο εκπαιδευόμενος κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα δοκιμάσει νέα αποστάγματα, θα εκπαιδευτεί επάνω σε νέες τεχνικές Bartending, θα μάθει τη λειτουργία νέων μηχανήματων και θα εκπαιδευθεί σε σημαντικές μετρήσεις προϊόντων με σκοπό την συνέπεια των παρασκευών του.


Θα "μαγειρέψει" home made προϊόντα, θα "σκαλίσει" πάγο και θα εμπλουτίσει σημαντικά τις ήδη Bartending γνώσεις του, με σκοπό να σταθεί με αυτοπεποίθηση πίσω από οποιοδήποτε οργανωμένο και εξοπλισμένο Bar/Restaurant.

Θα καθοδηγηθεί δημιουργικά και θα ανακαλύψει νέους τρόπους διαχείρισης υλικών και καταστάσεων.


Ένα πλήρως ολοκληρωμένο σεμινάριο διάρκειας 2,5 μηνών για τους επαγγελματίες Bartenders που ενδιαφέρονται να ανέβουν επίπεδο.

Είσαι φοιτητής ή άνεργος;

Ενημερώσου για τα πακέτα προσφορών της σχολής μας.

Επικοινωνία

Θεοδοσίου Νάτσινα 49

Χαριλάου , Θεσσαλονίκη

54248

6986 507665

2310 326407

info@baresc.gr

Εκπαίδευση

Basic Barista

Basic Bartender

Latte Art

Molecular Mixology

Advanced Bartending

Personal Training

Προετοιμασία Διαγωνισμών

Σεμινάρια Γαρνιτούρας

I.B.A. Εισαγωγικό Πρόγραμμα Bartending

Bar Services

Εκπαίδευση Προσωπικού

Coffee - Coctail Events

Στήσιμο καταλόγου

Bar & Cocktail Catering

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Follow Us on